In verband met de vakantie is Reginox van 1 t/m 12 augustus gesloten. Er worden dan geen bestellingen uitgeleverd. 

Key Accountmanager Zuid-Nederland (M/V)

Waar ga jij aan de slag?
Heb jij een passie voor keukens en ben je toe aan een zelfstandige, commerciële functie als Key Accountmanager? Woon jij in Zuid-Nederland en ben je bereid om in jezelf te investeren? Reginox zoekt een commercieel talent voor de functie van Key Accountmanager Zuid-Nederland.

Als Key Accountmanager Zuid-Nederland ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen, waaronder de ontwikkeling van toegewezen accounts in het zuidelijk deel van Nederland. Je bent hét gezicht van Reginox en weet precies waar er kansen liggen om deze samen met de klant te verzilveren. Hierbij richt jij je op de keukenretailers, bladenverwerkers, interieurbouwers en de groothandel. Je richt je op de ontwikkeling van het relevante klantenpakket, weet deze met acquisitie verder uit te bouwen en de daaraan gerelateerde omzet- en winstdoelstellingen te realiseren. Je maakt onderdeel uit van het salesteam Benelux en rapporteert aan de Salesmanager Benelux.

Waar je terecht komt?
Reginox is gevestigd in het Twentse Rijssen. Hier worden o.a. rvs spoelbakken ontwikkeld en geproduceerd. Al sinds 1976 staat Reginox voor kwaliteit en innovatie in spoelbakken en werkbladen voor de keuken-, project- en zorgmarkt. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze artikelen in eigen huis, in allerlei stijlen en uitvoeringen. Daarnaast leveren we bijpassende kranen en accessoires. Met een modern machinepark vervaardigen wij meer dan 1000 verschillende spoelbakken voor de nationale en internationale keukenmarkt. Door voortdurende innovatie en verantwoorde productie, met altijd oog voor mens en milieu, heeft Reginox een toonaangevende positie op de wereldmarkt. Met eigen vestigingen in Engeland en Singapore en klanten over de hele wereld is Reginox een koninklijke speler op de markt van spoelbakken. Reginox valt onder de Ter Steege groep en zij zijn onlangs uitgeroepen tot het fitste bedrijf van Twente.

Wat krijg jij ervoor terug?
Werken bij Reginox is werken in een mensgerichte organisatie. Waarin je volop de ruimte krijgt voor eigen inbreng. Je wordt begeleid door een ervaren Salesmanager binnen een leuk team dat prettig samenwerkt, houdt van aanpakken en zeker humor een plek geeft in het dagelijks werk. Je werkt voor een A-merk in een bewezen, volwassen markt met nog volop ruimte voor het vergroten van het marktaandeel. De organisatie kent korte lijnen in een no-nonsens cultuur. Bovendien werk je met kwalitatief hoogwaardige producten.

Wat ga je doen?

 • Proactief klanten en prospects bezoeken en adviseren
 • Realiseren van jaarlijkse omzet- en winstdoelstellingen
 • Analyseren van de marktsituatie
 • Behoeften van de klant inventariseren en deze informatie vertalen naar een accountplan dat aansluit bij de strategische doelstellingen van Reginox
 • Deelnemen aan beurzen en congressen
 • Rapporteren aan de Salesmanager Benelux

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO-niveau, bij voorkeur in commerciële richting
 • Enige ervaring met het verkopen van keukens en/of aanverwante producten
 • Bereidheid om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig accountmanager
 • In verband met je werkgebied ben je woonachtig in Noord-Brabant of Limburg

Waar ben jij sterk in?

 • Je bent een leergierige, ondernemende, representatieve teamspeler
 • Je kunt omgaan met zelfstandigheid en vrijheid
 • Je vindt het leuk om 4-5 dagen per week onderweg te zijn
 • Ambitieus om op korte termijn verantwoordelijkheid te nemen voor enkele Key Accounts van Reginox

Geïnteresseerd? Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Stuur dan een CV met motivatiebrief naar werken@reginox.com t.a.v. Esther van Ampting (HRM). Heb je vragen over deze vacature? Erik Melief, Salesmanager Benelux, staat je graag te woord; bel met 06-12557568 of mail: e.melief@reginox.com