Hoe vind ik het juiste zeefje?

Het is heel vervelend wanneer uw zeefje niet meer werkt en uiteraard wilt u snel weer een nieuw zeefje zodat u de spoelbak weer naar behoren kan gebruiken. Helaas zijn zeefjes nooit universeel en elke afvoerset heeft zijn eigen afsluiting. Daarom is het erg belangrijk om de volgende stappen te doorlopen om te voorkomen dat u een zeefje besteld dat niet past. Hieronder vindt u een instructie voor wanneer uw zeefje niet meer werkt en een instructie voor wanneer u uw zeefje kwijt bent.

Werkt uw zeefje niet meer?

Stap 1

Pak uw huidige zeefje erbij en vergelijk deze goed met de diverse zeefjes op onze website. Het is vooral belangrijk om goed naar de onderkant te kijken, want daar is elk zeefje uniek. Kijkt u vooral naar het zwarte ronde rubber en het soort binnenkern waar het rubber omheen zit en kijkt u tevens naar het model van het staafje. De zeefjes zijn allemaal anders en indien uw zeefje er tussen staat dan zou u deze vrij eenvoudig moeten kunnen vinden. Indien nodig kunt u ook nog de technische tekeningen raadplegen. Wanneer u het juiste zeefje gevonden heeft dan kunt u deze online bestellen.

Let op: u kunt alleen complete zeefjes bestellen en geen losse rubbers en staafjes.

Stap 2

Indien u stap 1 doorlopen heeft maar het juiste zeefje niet heeft kunnen vinden of u twijfelt over uw keuze, maakt u dan a.u.b. een foto van de bovenkant en de onderkant van uw zeefje en een foto van uw spoelbak. U kunt deze foto’s mailen naar: sales@reginox.com. Na ontvangst van de e-mail zal de medewerker van Reginox uw foto’s bekijken en vervolgens beoordelen welk zeefje u nodig heeft. U kunt deze vervolgens online bestellen. Het kan ook voorkomen dat uw zeefje niet meer leverbaar is (bijv. omdat het een oud model betreft). Wij zullen dan een complete afvoerset inclusief zeefje aanbieden. De medewerker zal u dan uitleggen hoe u deze kunt bestellen.

Bent u uw zeefje kwijt?

Maakt u a.u.b. een foto van uw spoelbak en mailt u deze naar sales@reginox.com. Het is belangrijk dat u aangeeft hoe oud uw spoelbak ongeveer is (onderop de spoelbak zit een oranje productiesticker met het jaartal en de productieweek). Na ontvangst van de e-mail zal de medewerker van Reginox uw foto bekijken en aan de hand van de leeftijd van uw spoelbak proberen om u een zeefje aan te bieden. Helaas is dit niet eenvoudig omdat het originele zeefje niet vergeleken kan worden en vooral bij wat oudere spoelbakken is het vrijwel niet mogelijk om te achterhalen welk zeefje er voorheen in de spoelbak heeft gezeten. Wij zullen dan een complete afvoerset inclusief zeefje aanbieden. De medewerker zal u dan uitleggen hoe u deze kunt bestellen.