GEREEDSCHAP-MAKER/
CNC FREZER

Wie zijn wij?

Bij familiebedrijf Reginox wordt met veel passie gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van rvs spoelbakken en werkbladen. Op onze productielocatie aan de Noordermorssingel in Rijssen hebben wij een eigen gereedschapmakerij in huis, waar we erg trots op zijn.  

In de gereedschapmakerij werkt een klein team professionele verspaners. Zij ontwikkelen, reviseren en onderhouden gereedschappen, stempels en mallen voor de verschillende persen en knipstraten die in de productie worden gebruikt. Daarnaast ondersteunt de gereedschapmakerij onze technische dienst bij het bouwen van speciaalmachines voor in de productie. We hebben een mooi machinepark tot onze beschikking met CNC freesmachines, slijp-, boor- en lasmachines en een draaibank. De blikvanger op de afdeling is onze bed-freesmachine met een bereik van 3 meter.  

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team in de gereedschapmakerij wil versterken. We zetten onze deuren graag open voor een ervaren CNC frezer, maar ook als je het vak van gereedschapmaker/CNC frezer wilt leren, maken wij graag kennis met je.

Wat ga je doen?

  • Het maken van nieuwe gereedschappen (hoofdzakelijk enkelstuks), opspanmallen en stempels met behulp van draai-, frees-, slijp- en boorwerkzaamheden; 
  • Het onderzoeken & effectief oplossen van storingen in de productie: de ene keer vraagt het om een aanpassing van een gereedschap of stempel, de andere keer maak je een mechanisch machine onderdeel voor de technische dienst. 

Kortom; in deze veelzijdige en afwisselende functie zorg je ervoor dat onze collega’s in de productie hun werk goed kunnen doen. 

Werken bij Reginox?

Reginox is een mensgerichte organisatie waarin hard wordt gewerkt, maar altijd ruimte is voor plezier en aandacht voor jou als persoon. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Reginox doet veel op het gebied van gezondheid & vitaliteit; vanuit “Reginox in Beweging” worden sportactiviteiten georganiseerd en er is iedere dag vers fruit beschikbaar! Tot slot organiseren wij regelmatig leuke activiteiten, zoals spelavonden en vrijdagmiddagborrels. 

De gereedschapmakerij werkt in dagdienst en een parttime dienstverband is bespreekbaar.  

Heb je interesse?

Stuur je reactie naar werken@reginox.com, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen, neem dan contact op met Martijn Slettenhaar (Hoofd Gereedschapmakerij), bereikbaar via 06-105 798 04 of m.slettenhaar@reginox.com