IT-SPECIALIST

Standplaats: Rijssen
32-40 uur

Als jij geen uitdaging uit de weg gaat en graag dé IT specialist binnen een organisatie wilt zijn, dan ben jij de persoon die wij zoeken voor onze IT afdeling!

Als IT Specialist bij Reginox ontwikkel je de IT-infrastructuur door, stuur je projecten aan en verbeter je processen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor IT-problemen en beheert administratieve taken zoals licenties en supportcontracten. Daarnaast vertaal je gebruikersvragen naar IT-processen en adviseer je het managementteam over innovaties.   

Om de juiste persoon voor deze functie te vinden hebben wij Eqib gevraagd de procedure voor ons te regelen. Bekijk daarom de volgende link: IT Specialist

Wie zijn wij?

Reginox is een gezond en groeiend familiebedrijf dat met haar moderne machinepark meer dan 1.000 verschillende rvs spoelbakken ontwerpt, ontwikkelt én produceert. Ook vervaardigen wij rvs en kunststof werkbladen en leveren wij bijpassende kranen en accessoires. Door voortdurende innovatie en verantwoorde productie, met altijd oog voor mens en milieu, heeft Reginox een leidende positie op de wereldmarkt. Met eigen vestigingen in Engeland en Singapore en klanten over de hele wereld is Reginox -  met een steeds weer vernieuwend aanbod – een gewilde aanbieder op de markt van spoelbakken.  

Solliciteren

Om de juiste persoon voor deze functie te vinden hebben wij Eqib gevraagd de procedure voor ons te regelen. Bekijk daarom de volgende link: IT Specialist

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau (opleiding richting ICT is een pré);
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van ERP-systemen is een pré;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken in team- en projectverband;
  • Je bent service- en oplossingsgericht, waarbij je altijd het brede belang in de gaten houdt;
  • Verder ben je analytisch, innovatief, secuur en in staat om prioriteiten te stellen 

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij Reginox is werken in een mensgerichte organisatie waarin je volop de ruimte krijgt voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We werken hard maar er is altijd ruimte voor plezier & verbinding en aandacht voor jou als persoon. Reginox kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden op het gebied van ontwikkeltrajecten en opleidingen. Daarnaast doet Reginox veel op het gebied van gezondheid & vitaliteit; vanuit “Reginox in Beweging” worden vele activiteiten georganiseerd met als doel dat jij als werknemer lekker in je vel zit! Vers fruit is iedere dag beschikbaar en wij organiseren wij regelmatig leuke activiteiten, zoals spelavonden en vrijdagmiddagborrels.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met jou!

Stuur je motivatie met CV naar werken@reginox.com. Vragen over deze vacature? Stuur een email naar: werken@reginox.com of bel René Hiltjesdam, Financial Controller, bereikbaar op 0548-535635.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.