SPECIALIST
DUURZAAMHEID & KAM

Om samen met ons deze uitdaging aan te gaan, zoeken wij een collega die zijn/haar kwaliteiten wil inzetten en/of ontwikkelen als:

Specialist Duurzaamheid & KAM

Onze ambities, jouw werkomgeving

Bij Reginox geloven we dat zakelijk succes en een positieve impact op mens, milieu en maatschappij hand in hand gaan. Duurzaamheid is een continu proces dat vraagt om het steeds weer beter te doen. In onze visie wordt duurzame ontwikkeling alsmaar belangrijker en is MVO voor ons als organisatie een belangrijk speerpunt om onze positie als Nederlands merk te bestendigen. Daarnaast is kwaliteitsmanagement sinds jaar en dag een significante pijler voor Reginox. Dit biedt een dynamisch speelvlak waarin de diversiteit aan klantwensen, onze operationele processen en de keten van (toe)leveranciers samen komen. Ook de relevante en veranderende wet- en regelgeving speelt daarbij een essentiële rol.  

Onze uitdagingen, jouw talenten?

Reginox voldoet aan de strengste normen en criteria m.b.t. certificering en toezicht op milieu-, kwaliteit- en veiligheidsgebied zoals ISO9001, ISO14001, FSC en MVO. Dit willen wij, met de functie van specialist duurzaamheid & KAM, graag waarborgen voor de toekomst. Daarnaast is er ruimte voor het (door)ontwikkelen, implementeren en monitoren van een duurzaamheidsstrategie die past bij onze organisatie. Als specialist duurzaamheid & KAM krijg je in deze nieuwe functie volop ruimte om uitdagingen op te pakken die matchen met jouw talenten en ambities. Op basis van jouw talenten willen we in gesprek over hoe jij onze organisatie als geheel verder kunt brengen op het gebied van duurzaamheid en KAM. We hebben geen vastomlijnd functieprofiel, maar schetsen graag welke talenten goed tot hun recht zouden kunnen komen in onze organisatie, kijkend naar de diversiteit in taken en rollen die thuishoren in het vakgebied duurzaamheid & KAM.  

Als specialist duurzaamheid & KAM ben je een bruggenbouwer die in staat is om onze cultuur van innovatie en verbetering te versterken en te borgen binnen onze organisatie. Daarbij zet je jouw talenten in om anderen te motiveren om gezamenlijk duurzame doelen te bereiken. Als specialist duurzaamheid & KAM adviseer je ons MT in het maken van de juiste keuzes op tactisch en strategisch niveau. Met jouw analytische en creatieve denkvermogen ben je in staat om innovatieve oplossingen te bedenken voor duurzaamheids- en kwaliteitsvraagstukken en implementeer je deze samen met collega’s in onze organisatie. Uiteraard is het ook van belang dat je alle relevante data monitort en up-to-date houdt ten behoeve van de verschillende certificeringen en keuringen op het gebied van onder andere RI&E, ISO, FSC en dat de uitvoer hiervan wordt gecoördineerd en begeleid. Je wordt aanspreekpunt voor kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid en fungeert als vraagbaak als het gaat om wet- en regelgeving. Bij kwaliteit- en procesverbetering treed je op als projectleider. Denk daarbij aan projecten om energie- of materiaalverbruik te verminderen, afval te verminderen of milieuvriendelijkere alternatieven te gebruiken. Onze huidige KAM coördinator wil in de laatste jaren voor zijn pensioen graag zijn brede vakkennis overdragen. Alle ins en outs met betrekking tot interne en externe audits en controles brengt hij graag op jou over. Voor de controles aangaande onze productkwaliteit en het oplossen van technische vraagstukken, staan onze (technische) collega’s uit de productie je graag terzijde met raad en daad.

Onze nieuwe (aankomend) specialist duurzaamheid & KAM, jouw volgende uitdaging?

Denk jij als specialist duurzaamheid & KAM van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Reginox, dan horen wij dat graag! We verwachten niet dat je alle hierboven beschreven talenten bezit en stellen ook niet als eis dat je ze allemaal moet ontwikkelen. Wel kijken we ernaar uit om te ontdekken welke talenten en visie jij hebt om bij te dragen aan onze ambities, zodat we kunnen bespreken hoe deze kunnen passen in onze organisatie. Graag ontvangen wij je reactie via werken@reginox.com.
Als er vragen zijn over de procedure kun je terecht bij onze HR afdeling (0548-535 635). Bij inhoudelijke vragen verzoeken wij je contact op te nemen met onze CEO Wim ter Steege (0548-535 635).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.