Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan uw vraag in via onderstaand formulier.


Hoe houd ik mijn spoelunit het beste hygiënisch schoon?

Door dagelijks uw spoelunit te reinigen met water en afwasmiddel houdt u uw spoelunit hygiënisch schoon. Voor een wekelijkse grondigere reinigingsbeurt kan men gebruik maken van Inox Care. Inox Care reinigt uw spoelunit grondig. Door gebruik te maken van een spons met daarop Inox Care en koud water maakt u draaiende bewegingen richting de afvoer van uw spoelunit. Uw spoelunit zal na het gebruik van Inox Care weer stralen. Inox Care is verkrijgbaar via onze webshop op deze website.

Kun je krassen voorkomen op roestvrijstaal?

Krassen op roestvrijstaal kunnen niet voorkomen worden. In het begin zullen de krassen duidelijk zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen de krassen door dagelijks gebruik langzaam verdwijnen. Voor het onderhoud van het roestvrijstaal kunt u het beste Inox Care gebruiken. Inox Care is te bestellen via onze webshop op deze website.

Hoe kan ik roestpunten verwijderen uit mijn spoelunit?

Bij normaal gebruik van de spoelunit kan het roestvrijstaal niet roesten. Toch kan het gebeuren dat er bruine puntjes in de spoelunit ontstaan. Deze worden veroorzaakt onder invloed van buitenaf. De bruine puntjes ontstaan doordat ijzerdeeltjes op het roestvrijstaal terecht gekomen zijn. Deze ijzerdeeltjes reageren met het roestvrijstaal waardoor de bruine puntjes ontstaan. Door de ijzerdeeltjes te verwijderen zal de reactie stoppen. De bruine puntjes kunnen eenvoudig verwijderd worden door Inox Care te gebruiken. Inox Care is te bestellen via onze webshop op deze website.

Hoe kan ik het beste mijn houten snijplank onderhouden?

Voor de onderhoud van uw houten snijplank adviseren wij u het volgende: De snijplank dient gereinigd te worden met lauw water en een zachte borstel; De snijplank dient staand te drogen, nooit deze liggend op de spoelunit laten drogen; De snijplank dient nooit naast of op een warmtebron te drogen; De snijplank nooit in de vaatwasser zetten; De snijplank dient het eerste halfjaar circa één keer per maand behandeld te worden met olie (hiervoor kunt u zonnebloemolie of slaolie gebruiken), om krom trekken te voorkomen.

Kan ik een vlakbouw spoelunit zelf monteren in een reeds bestaande keuken?

Het vervangen van een vlakbouw spoelunit in een bestaand werkblad is alleen mogelijk door een bladenfabrikant in de fabriek.

Wat is de garantie op mijn Reginox spoelunit?

Alle Reginox spoelbakken worden geleverd met een levenslange garantie! Voor een uitgebreid overzicht van de garantievoorwaarden verwijzen we u naar de Algemene Voorwaarden die op deze website te vinden is.

Het rubbertje van mijn zeefje/stop is kapot. Hebben jullie deze nog in het assortiment?

Wij hebben alleen de complete zeefjes / stoppen in ons assortiment. Deze kunt u bij accessoires bestellen. U kunt deze aan de hand van foto’s vergelijken met uw huidige zeefje.

Het stiftje van mijn zeefje - stop is kapot. Hebben jullie deze nog in het assortiment?

Wij hebben alleen de complete zeefjes - stoppen in ons assortiment. Deze kunt u bestellen bij accessoires. U kunt deze aan de hand van foto’s vergelijken met uw huidige zeefje.

Het zeefje - stop staat niet in jullie assortiment op de website. Hebben jullie nog meer soorten?

Wij hebben geen meerdere soorten. De zeefjes - stoppen die op de website staan is ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Indien uw zeef/stop er niet tussen staat dan zult u een nieuwe afvoerset moeten aanschaffen. Deze staan niet op de website vermeld. U kunt een mail sturen naar sales@reginox.com met daarin uw adresgegevens. Daar zult u dan uw type spoelbak bij moeten vermelden. Weet u niet welke spoelbak u heeft, stuur dan een foto van de bovenzijde en de onderzijde mee.

Ik zoek een nieuw restenbakje voor mijn spoelunit. Welke moet ik hebben?

Als u een spoelunit (grote unit met een ondiepe unit ernaast) heeft, dan heeft u voor de kunststof versie de R1010 nodig en voor de RVS versie de B0401. Heeft u een andere spoelunit (anderhalf of spoelunit met afdruip) dan kunt u de foto’s vergelijken op de website en het restenbakje bestellen.

Als ik een product hebt besteld, hoe gaat het dan verder?

Als u een product heeft besteld op de website zullen wij het pakketje binnen 1 á 3 werkdagen bij u leveren. U ontvangt hier een orderbevestiging van.

Stel zelf uw vraag

NL-Contactform fieldset


Vul uw naam en achternaam in

Vul hier uw bericht in.