REGINOX MET 
CROWNLINE
NU OOK
BARBLADEN-PRODUCENT

22 november 2023

Met ingang van 2024 is Nederland een nieuwe leverancier van barbladen rijker. Als bekende in de (inter)nationale keuken- en projectmarkt gaan wij, Reginox uit Rijssen, deze uitdaging aan. Een voor de hand liggende stap, aangezien wij al jaren rvs werkbladen produceren. Dat neemt niet weg dat er de nodige arbeid aan vooraf is gegaan. Met trots zullen we eind november de eerste ontwerpen presenteren op de BrauBeviale beurs in Duitsland.

Afgelopen jaar is intensief gewerkt aan het oplijnen en in eigen huis ontwikkelen én produceren van een compleet assortiment barbladen. Op eigen kracht. Uiteraard kwamen daar de nodige tekeningen, ontwerpen en proefmodellen aan te pas. Maar inmiddels zijn wij - als specialist in het dieptrekken van rvs platen - klaar om deze markt te gaan beleveren. 

De nieuw ontwikkelde lijn krijgt de naam Crownline - verwijzend naar de kroon in ons logo - en is vanaf 2024 leverbaar. Het gaat hier om een compleet assortiment van zo’n twintig rvs barbladen in diverse maten en met verschillende specificaties, bedoeld voor de levering aan bierbrouwerijen. Deze doelgroep wist ons al snel te vinden voor een passende samenwerking. 

Wederom blijkt roestvrij staal het meest geschikte materiaal vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit, hygiënische karakter en stoere uitstraling. Dat past in de horeca. Als het gaat om rvs vervaardiging hebben wij alle specialismen in huis. Ook andersoortige rvs werkbladen kunnen op maat en in elk gewenst design gemaakt worden bij ons in Rijssen. Daarnaast blijven wij de markt aanvoeren met ons uitgebreide assortiment spoelbakken en kranen.