Inspiratie 
Regi-granite

Regi-Granite spoelbakken zijn gemaakt van een speciale mix van graniet en synthetische hars. De spoelbakken zijn er in vier stijlvolle designs: Amsterdam, Harlem, Breda en Texel.

VERKRIJGBAAR in de volgende kleuren

EEN SAMENSMELTING
VAN STIJL EN
PRACHTIGE KLEUREN

Met keuze uit allerlei uitvoeringen en de kleuren Black Silvery, Pure White, Caffe Silvery Grey Silvery en Pure Black zijn er maar liefst 20 modellen beschikbaar in onze Regi-Granite spoelbakken lijn.

VERKRIJGBAAR
IN VERSCHILLENDE
FRAAIE
ONTWERPEN

Doordat onze Regi-Granite range verkrijgbaar is in meer dan 20 modellen en vijf verschillende kleuren is er een uitgebreide keuze die altijd een aansluiting vindt in een keuken.

VLAKBOUW &
GRANIET

De Texel spoelbak is een granieten spoelbak die tevens als vlakbouw geïnstalleerd kan worden. Deze vlakbouw spoelbakken zijn verkrijgbaar in het formaat 40x40 en 50x40 in de kleuren Pure Black en Black Silvery.

PERSONALISEER JE
GRANIETEN SPOELBAK

Om de spoelbak nog meer aan te laten sluiten bij het kleurgebruik in de keuken, is het mogelijk om de afvoerset van de Regi-Granite serie Amsterdam en Texel te wijzigen. Het originele rvs overloopplaatje en de zeef, zijn te vervangen door uitvoeringen in de kleuren Pure Black, Gun Metal, Copper en Gold. Het wijzigen van accenten in de spoelbak maakt dat deze nog unieker en persoonlijk wordt. Het overloopplaatje is zelf eenvoudig te vervangen en kan zo nog beter matchen met een gekleurde kraan of zeepdispenser.