Inspiratie
STANDAARD RVS WERKBLADEN

Onze standaard rvs werkbladen zijn vernieuwd en verbeterd. De wafelstructuur is vervangen door een diamantstructuur. Dat zorgt voor een strakkere vormgeving en een luxere uitstraling.

DUURZAAM,
STIJLVOL EN
STRAK

Typerend voor onze standaard rvs werkbladen. Tevens in moderne vormgeving en met een luxe uitstraling. Wij hebben diverse soorten bladen voorradig: variërend in afmeting tussen 102 en 241,5 cm. Dus volop keus.

MAAR ER ZIJN
NOG MEER
VOORDELEN

Verkrijgbaar in verschillende lengtematen:
• Dikte werkbladen 27 mm
• Rondom voorzien van waterkering
• Hoeken rand aan de achterzijde van het blad naar beneden omgezet (niet dichtgelast)
• Standaard spoelbak met wandoverloop
• Verkrijgbaar met en zonder kraangat van 35 mm

SPOELBAK VOORZIEN
VAN KORFPLUG

De ingelaste spoelbakken zijn nu voorzien van een fraaie korfplug in plaats van de stop met ketting. Zo krijgt een standaard rvs blad toch een luxer aanzien. 

Toch een ander blad gewenst dan onze standaard maten? Geen probleem, ook onze diamant werkbladen kunnen wij op maat maken. Eventueel voorzien van een ander model spoelbak en uitgebreid met een kookplaatuitsparing.

GEBRUIKERS-HANDLEIDING
RVS WERKBLADEN

Wanneer een rvs werkblad op de juiste manier wordt geïnstalleerd en onderhouden heb je hier jarenlang plezier van. Lees de gebruikershandleiding daarom altijd zorgvuldig door. 

STANDAARD
RVS WERKBLADEN

De standaard rvs werkbladen van Reginox zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en diepte maten. Bekijk onze brochures voor meer informatie.

VARIATIE IN
RVS WERKBLADEN

De standaard rvs werkbladen zijn leverbaar met een enkele of dubbele spoelbak. Deze kunnen indien gewenst geleverd worden met een ribbenpakket, waterkering, kookplaat en/of kraangat uitsparing. Tegelopstand aan de achterkant van het werkblad behoort ook tot de mogelijkheden.

STANDAARD
RVS WERKBLADEN

De standaard rvs werkbladen van Reginox zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en diepte maten. Bekijk onze brochures voor meer informatie.