DOWNLOAD
Garantie-
voorwaarden

garantie

Een Reginox spoelbak is een zorgeloze spoelbak. Bij normaal gebruik geeft Reginox een levenslange garantie op haar rvs producten. Deze geldt niet voor afvoersets, granieten spoelbakken, zeef/korfpluggen en keukenaccessoires. De garantie voor onze rvs en gecoate producten, alsmede de gebruikers- en onderhoudshandleiding voor gecoate producten, vind je op deze pagina terug.

Consument
Mocht er zich een probleem voordoen met een Reginox product, neem dan altijd eerst contact op met de (keuken)leverancier. Zij kunnen, waar nodig met behulp van Reginox, helpen met een passende oplossing.

GARANTIE OP
RVS EN GECOATE
PRODUCTEN

Onze rvs en gecoate producten kennen bepaalde voorwaarden. Doordat deze soms specifiek van toepassing zijn, kunnen ze per product verschillen. De garantievoorwaarden van onze rvs- en gecoate producten download je op deze pagina.

GARANTIE VAN
(RVS) KEUKEN
MENGKRANEN

Op onze kranen bieden wij maar liefst vijf jaar garantie.

Garantie
Wij verkopen onze kranen niet direct aan consumenten. Om die reden kunnen wij helaas ook niet ingaan op bepaalde garantie of servicevragen die rechtstreeks van een consument komen. 

Mocht er zich toch een probleem voordoen met de kraan, neem dan altijd eerst contact op met de (keuken)leverancier. Zij kunnen, waar nodig met behulp van Reginox, helpen met een passende oplossing.

GARANTIE OP
Regi-Granite
PRODUCTEN

Ons Regi-Granite assortiment heeft afzonderlijke garantievoorwaarden. Bekijk de voorwaarden van onze Regi-Granite producten via de knop onder dit blok.

Mocht er zich een probleem voordoen met een granieten spoelbak, neem dan altijd eerst contact op met de (keuken)leverancier. 
Zij kunnen, waar nodig met behulp van Reginox, helpen met een passende oplossing.

SERVICE
VIA REGINOX
VERKOOPPUNTEN

Aan alle Reginox producten wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn over de kwaliteit van het product, neem dan contact op met het Reginox verkooppunt of de keukenleverancier waar het Reginox product hebt aangeschaft.
Zij kunnen, waar nodig met behulp van Reginox, helpen met een passende oplossing.

Service

Alle Reginox producten worden met de grootst mogelijke zorg geleverd. Informatie over garantie, onderhoud of vragen vind je via de buttons in dit blok.