Inspiratie 
New York

New York wordt door velen gezien als de hoofdstad van de wereld. Toonaangevend in stijl, luxe en comfort. Dat zijn precies de kenmerken die terug te vinden zijn in de New York-lijn van Reginox. Bekijk de verschillende spoelbakken op deze pagina.

LUXE EN
VARIATIE

New York spoelbakken hebben een superstrakke vormgeving. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen, óók nog eens in drie kleuren. Dat maakt dat er maar liefst meer dan 20 variaties leverbaar zijn.

MET
DIEPGETROKKEN
COMFORTPLUG

De New York serie is deels uitgerust met een diepgetrokken comfortplug. In onze ogen onderstreept dit het fraaie design en maakt het elke keuken helemaal af. Toch liever de versie waarbij de afvoer niet is diepgetrokken (OKG)? Laat het ons gerust weten.

MET standaard
afvoergat 3.5"
OKG

De New York serie is deels uitgerust met een diepgetrokken comfortplug. In onze ogen onderstreept dit het fraaie design en maakt het elke keuken helemaal af. Toch voorkeur/Liever de versie waarbij de afvoer niet is diepgetrokken (OKG)? Laat het ons gerust weten.

VERKRIJGBAAR IN
VERSCHILLENDE 
VARIATIES

De New York is in meer dan 20 variaties verkrijgbaar, in enkel- en dubbele spoelbakken en in meerdere kleuren. Bekijk het assortiment.

VERKRIJGBAAR IN
VERSCHILLENDE
VARIATIES

De New York is in meer dan 20 variaties verkrijgbaar, in enkel- en dubbele spoelbakken en in meerdere kleuren. Bekijk het assortiment.

TRENDY IN HET
DIEP ZWART

Steeds vaker vinden we de kleur zwart terug in de keuken. De New York is daarom ook verkrijgbaar in Jet Black. Een diep zwarte kleur, die zorgt voor een stijlvolle finishing touch in de moderne keuken. Bekijk het Jet Black assortiment hier.

OOK IN ONS ASSORTIMENT
DE VERTROUWDE
NEW YORK
IN KLEUR

De bekende New York serie is tevens verkrijgbaar in drie verschillende kleuren welke mogelijk gemaakt worden door PVD-techniek. Kies voor onze New York 40x40 of 50x40 in Gun Metal Silver, Copper Rose of Gold Flax en maak zo elke keuken compleet.