Inspiratie 
New York

New York wordt door velen gezien als de hoofdstad van de wereld. Toonaangevend in stijl, luxe en comfort. Dat zijn precies de kenmerken die terug te vinden zijn in de New York-lijn van Reginox. Bekijk de verschillende spoelbakken op deze pagina.

NIEUW IN
NEW YORK SERIE 
NEW YORK SLIM

Onze welbekende New York lijn kent een mooie slanke aanvulling: de New York Slim. De New York Slim dankt zijn naam aan de specifieke smalle rand van slechts 6 mm. Door de juiste vlakbouw installatie valt deze rand nauwelijks op en is dus een perfecte vervanging voor bijvoorbeeld een onderbouw spoelbak.

NEW YORK 
MET EXTRA
SMALLE RAND

Ook deze rvs spoelbak is diepgetrokken uit één enkel stuk staal en voorzien van onze moderne comfortplug. De smalle rand in combinatie met een binnenradius van 10 mm zorgen voor een estetische verantwoorde keuze en past daardoor perfect in alle moderne keukens. Extra slim!

MET
DIEPGETROKKEN
COMFORTPLUG

De New York serie is deels uitgerust met een diepgetrokken comfortplug. In onze ogen onderstreept dit het fraaie design en maakt het elke keuken helemaal af. Toch liever de versie waarbij de afvoer niet is diepgetrokken (OKG)? Dat kan ook! 

MET standaard
afvoergat 3.5"
OKG

De New York serie is deels uitgerust met een diepgetrokken comfortplug. In onze ogen onderstreept dit het fraaie design en maakt het elke keuken helemaal af. Toch voorkeur voor de versie waarbij de afvoer niet is diepgetrokken (OKG)? Dat is geen probleem! 

LUXE EN
VARIATIE

New York spoelbakken hebben een superstrakke vormgeving. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen, óók nog eens in drie kleuren. Dat maakt dat er maar liefst meer dan 20 variaties leverbaar zijn.

VERKRIJGBAAR IN
VERSCHILLENDE 
VARIATIES

De New York is in meer dan 20 variaties verkrijgbaar, in enkel- en dubbele spoelbakken en in meerdere kleuren. Bekijk het assortiment.

VERKRIJGBAAR IN
VERSCHILLENDE
VARIATIES

De New York is in meer dan 20 variaties verkrijgbaar, in enkel- en dubbele spoelbakken en in meerdere kleuren. Bekijk het assortiment.

OOK IN ONS ASSORTIMENT
DE VERTROUWDE
NEW YORK
IN KLEUR

De bekende New York serie is tevens verkrijgbaar in drie verschillende kleuren welke mogelijk gemaakt worden door PVD-techniek. Kies voor onze New York 40x40 of 50x40 in Gun Metal Silver, Copper Rose of Gold Flax en maak zo elke keuken compleet.