Inspiratie 
CLEAN & CARE

Er zijn werkplekken waar roestvrijstalen spoelbakken vereist zijn. Daarvoor is de Clean & Care collectie speciaal ontworpen en geproduceerd. Te vinden in ziekenhuizen, gezondheidspraktijken, horeca en openbare gebouwen. Er zijn twee varianten beschikbaar. Een standaard uitvoering in rvs 304, die eenvoudig te reinigen is en ijzersterk in gebruik. En een andere speciale uitvoering in rvs 316, met een toevoeging van molybdeen beter bestand tegen zuren, zouten en chloor. Echt een aanrader wanneer spoelbakken worden blootgesteld aan dit soort stoffen. Alle Reginox Clean & Care spoelbakken worden zonder overloop geproduceerd en geleverd met afvoerset, klemmen en montagepakket. De gehele collectie is uit voorraad leverbaar.

VERKRIJGBAAR
SPECIAAL VOOR
OPTIMALE HYGIËNE

Onze Clean & Care spoelbakken worden speciaal geproduceerd om een optimale hygiëne te waarborgen.

PASSENDE
HYGIËNISCHE
KRAAN

In een samenleving waar hygiëne en vaak handen wassen samengaan, is een matching kraan een onmisbare aanvulling. Daarvoor is de Chena kraan verkrijgbaar. Te bedienen met je elleboog voor een optimale hygiëne.

VERKRIJGBAAR
met een
standpijp

Verschillende van onze Clean & Care spoelbakken zijn aan te vullen met een standpijp. Een standpijp kan worden geplaatst op dezelfde plek als een zeefje in de afvoer. Het grote voordeel van de standpijp is dat het water in de spoelbak continu ververst wordt terwijl de spoelbak gevuld blijft. De bovenzijde van de standpijp is open, waardoor gemakkelijk water door de afvoer kan stromen. Overigens kan niet in alle Reginox spoelbakken een standpijp.