DOWNLOAD
INSTRUCTIES

Inbouw-
methodes

Vlakbouw, onderbouw, opbouw of vlakopbouw
De keuze van de spoelbak wordt mede bepaald door de keuze van het werkblad. Het is namelijk niet mogelijk elke spoelbak in elk willekeurig blad te verwerken. De spoelbak kan op vier manieren worden ingebouwd: vlakbouw, (vlak-)opbouw en onderbouw. Reginox biedt voor elke inbouwmethode spoelbakken in verschillende kleuren, maten en materialen. Hierdoor is er altijd een spoelbak te vinden die past bij het gebruik, het materiaal en de look and feel van de keuken.

Kastmaat
De keuze van de spoelbak hangt samen met de mogelijke kastmaat. Dit is de maat van de onderkast waarin de spoelbak komt. Voor alle verschillende kastmaten heeft Reginox een ruim assortiment spoelbakken beschikbaar!

Vlakbouw

Een vlakbouw spoelbak wordt vlak in het werkblad gemonteerd, waarbij de rand van de spoelbak een geheel vormt met het werkblad. Het voordeel hiervan dat het werkblad zodoende eenvoudig is te reinigen. Bij de vlakbouw, onderbouw en vlakopbouw inbouwmethode kiest men voor een vlakbouw spoelbak.

Opbouw

Een opbouw spoelbak is in een handomdraai te plaatsen. Enkel een gat in het werkblad zagen is voldoende om de spoelbak vervolgens met de meegeleverde klemmen vast te zetten. Al onze spoelbakken worden geleverd met een duidelijke handleiding.

Vlakopbouw

Vlakopbouw is een inbouwmethode waarbij een vlakbouw spoelbak als opbouw spoelbak wordt geplaatst. De vlakke rand van de spoelbak rust hierbij op het werkblad.

Onderbouw

Onderbouw spoelbakken worden als het ware onder het werkblad gemonteerd. Dit vergroot het bruikbare oppervlak van het werkblad. Deze inbouwmethode wordt vooral toegepast bij granieten, hout en vol-kunststof werkbladen. Doordat de onderbouw spoelbak onder het werkblad wordt geplaatst, is het werkblad gemakkelijk schoon te maken. Bij het onderbouwen van een spoelbak, kiest men voor een specifiek daarvoor geschikte onderbouw spoelbak.