Wie is
Reginox

Nederlandse kwaliteit voor de keuken
Al sinds 1976 staat Reginox voor kwaliteit en innovatie in spoelbakken en werkbladen voor de keuken-, project- en zorgmarkt. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze artikelen in eigen huis, in allerlei stijlen en uitvoeringen. Daarnaast leveren we bijpassende kranen en accessoires.

Met een steeds weer vernieuwend aanbod zijn wij een gewilde aanbieder voor de nationale én internationale keuken- en projectmarkt. Dat komt mede doordat we altijd goed kijken naar de wensen van consumenten en keukenprofessionals. Zo kiezen we heel bewust voor hoogwaardige materialen en technieken. Uiteraard hebben we ook oog voor duurzaamheid, door zuinig te zijn met energie en waar mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen en verpakkingen.

GEVESTIGD
IN RIJSSEN

Reginox is gevestigd in het Overijsselse Twente. Vanuit ons hoofdkantoor in Rijssen bedienen wij klanten over de hele wereld. Reginox staat altijd voor kwaliteit.

En met onze jarenlange ervaring en het stempel Nederlands fabricaat kom je ons overal tegen!

Productie 
van 
KWALITEIT

In eigen huis ontwerpen en produceren wij onze rvs spoelbakken en (kunststof) werkbladen. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.

Altijd 
EEN PASSEND
ONTWERP

In eigen huis ontwerpen en produceren wij onze rvs spoelbakken en (kunststof) werkbladen. Ben je benieuwd naar hoe wij dit doen? Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.

ONDERDEEL
VAN
TER STEEGE GROEP

Reginox is onderdeel van Ter Steege Groep. Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel en Industrie. Reginox is onderdeel van de industrie divisie.

Al meer dan 100 jaar met elkaar heeft dit solide familiebedrijf klantgerichtheid en kwaliteitsbesef hoog in het vaandel. Met de kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam wil Ter Steege een partner zijn, die afspraken nakomt en handelt vanuit respect voor de ander en de omgeving.

Onze kantoren

Reginox bv
Noordermorssingel 2
7461 JN Rijssen
The Netherlands
T +31(0)548 53 56 35
E customerservice@reginox.com

Postadres
Reginox bv
Postbus 82
7460 AB Rijssen
The Netherlands

Reginox Far East Pte Ltd
2 Loyang Lane #03-03
Singapore 508913
T +65(0)67 88 53 63
F +65(0)67 88 38 35
E info@reginox.com.sg

Reginox UK Ltd
Units 1-4 Radnor Park Trading Estate
Back Lane Congleton Cheshire
CW12 4XJ England
T +44(0)1260 28 00 33
F +44(0)1260 29 88 89
E sales@reginox.co.uk