Inspiratie 
Paris & Lyon

Onlangs zijn er twee nieuwe lijnen toegevoegd aan het reeds bestaande Regi-Granite assortiment van Reginox. Paris en Lyon zijn granieten opbouw spoelbakken, gemaakt van composietmateriaal: oftewel een combinatie van graniet en synthetische hars.

DE KRACHT
VAN GRANIET
PARIS

De lijn Paris bestaat uit zeven diverse modellen spoelbak in maar liefst vijf kleuren. Uitvoeringen zijn mogelijk in Black Silvery, Caffe Silvery, Grey Silvery, Pure White en Pure Black. Elke spoelbak wordt geleverd met een rvs push pop-up en design afdekplaat voor het verbergen van de zeef. Dit geeft Paris de luxe uitstraling die het verdient. Bij deze lijn worden standaard twee rvs rekjes geleverd, die onder andere handig te gebruiken zijn als afdruiprek, pannenonderzetter en afkoelrooster. 

DE KRACHT
VAN GRANIET
LYON

De Lyon 900 spoelbak van Reginox is uniek in zijn soort. De organische vormen in het afdruip-gedeelte maken de spoelbak qua design erg bijzonder. De Lyon wordt geleverd in de kleur Pure Black. Bijpassende zwarte afdekplaat en zwarte push pop-up zijn een aantrekkelijke aanvulling en bekrachtigen het moderne ontwerp van deze oogstrelende spoelbak.

DE NEW YORK PVD VAN REGINOX

kwaliteit In een sprankelende KLEUR

Deze New York PVD spoelbakken behouden hun vertrouwde kwaliteit en comfort en zijn voorzien van dezelfde super strakke vormgeving door onze dieptrek techniek en hoogwaardige kwaliteit rvs. Bovendien bevatten ze geen las- of vouwnaden en zijn de overloop en comfortplug mee gekleurd. Het beste van twee werelden door de prachtige kleuren en een oogstrelend uiterlijk! 

De kleuren hebben we gerealiseerd met behulp van de zogenoemde PVD-techniek (Physical Vapour Deposition), waarbij damp afzetting het rvs voorziet van een speciale coating. Middels deze technologie ontstaat een mooi staaltje maatwerk.

VERKRIJGBAAR in de volgende kleuren

  • Gun metal
    silver
  • Gold 
    flax
  • copper
    rose