Eva Sia-Sat
WINT
DISTRIBUTOR AWARD 2022

23 januari 2023

Reginox feliciteert Sia Eva-Sat met Distributor Award 2022 
Mooi staaltje samenwerking

Reginox deelt jaarlijks de Distributor Award uit aan een van haar klanten. De Distributor Award van 2022 is uitgereikt aan Sia Eva-Sat uit Riga (Letland). 
Arnaud Papma (General Sales Director) en Gerrit Smit (Salesmanager UK, North & East Europe) reikten op 23 januari 2023 de award uit aan Dace Lesalniece en Jëkabs Zvaigzne (Head of purchase & Logistics van Sia Eva-Sat).

De motivatie voor het winnen van deze award is uitgebreid toegelicht door Gerrit Smit. ‘Wij hebben met Sia Eva-Sat al een jarenlange en bijzonder goede samenwerking. Zij nemen onze Reginox spoelbakken gretig af en voeren ons als hun premium spoelbakkenmerk. Sia Eva-Sat is actief in Letland met maar liefst zes eigen winkels en twee magazijnen die zijn voorzien van verkoop- en afhaalpunten. In Litouwen zijn twee winkels en een magazijn gevestigd. En er liggen plannen om een winkel en magazijn te openen in Estland in 2023/2024. Ook verkoopt Sia Eva-Sat o.a. het Reginox assortiment via hun duidelijke en informatieve online webshop. De verkoop is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en het onderlinge contact is bijzonder prettig.’ 

Kortom, zij zijn de perfecte en verdiende winnaar van onze Distributor Award 2022. Gefeliciteerd!

OVER 
EVA SIA-SAT

Over EVA SIA-SAT 
EVA-SAT is uitgegroeid tot een van de toonaangevende dealers van sanitair en verwarmingsapparatuur in Letland. De hoofdactiviteit is de detail- en groothandel in hoogwaardige sanitaire en verwarmingsapparatuur. EVA-SAT werkt met hoogwaardige producenten uit Europa.