Iverpan
WINT
DISTRIBUTOR AWARD 2023

14 december 2023

Reginox feliciteert Iverpan met Distributor Award 2023

Reginox deelt jaarlijks de Distributor of the Year Award uit aan een van haar klanten op het gebied van export. In 2022 won EVA-SAT SIA uit Letland de award en dit jaar gaat de eer uit naar Iverpan uit Kroatië!

Op donderdag 14 december jl. werd de Distributor Award 2023 uitgereikt aan Arnel Gorinjac (Product manager) en Silvio Končić (Purchase Department) door Erik Jongmans (Salesmanager SEMEA) en Pieter Jan Leeuwerink (Marketing & Communication manager) namens Reginox. Mladen Jambrovic (CEO Iverpan) was helaas afwezig bij de uitreiking van de award.

Als motivatie voor de keuze van Iverpan geeft Erik aan: “Ondanks de relatief korte samenwerking van zes jaar blijkt dit een schot in de roos te zijn. Iverpan groeit ieder jaar weer, en het valt op dat ze over de gehele range onze spoelbakken verkopen; van het lage- tot aan het premium segment. Met zes showrooms in de belangrijkste steden en de 7e onderweg in Rijeka, met ieder een eigen magazijn én productie (Iverpan verzaagt ook houtwerk op maat voor de industrie), zijn ze goed vertegenwoordigd op de Kroatische markt. Ook is hun marketing van een hoog niveau, zowel de jaarlijkse catalogus als hun website/shop zien er professioneel uit.”
 
Wat ons betreft is Iverpan de terechte winnaar van onze Distributor of the Year Award! Van Harte Gefeliciteerd en op naar 2024!

OVER
IVERPAN

Over Iverpan

Iverpan is een prachtig verhaal over een Kroatisch bedrijf opgericht in 1991, met de visie van een hardwerkend gezin, die worden gedreven door het idee om hun huis uniek en comfortabel te maken om in te wonen.

Het resultaat is een rijk aanbod van producten met uitstekende esthetische en functionele eigenschappen, met een positieve impact voor mens en milieu. Door de hoge standaard die ze stellen aan fabrikanten van plaatmateriaal en meubels te maken van materialen geïnspireerd door de natuur, brengen ze de perfectie van de natuur in eigen huis.