Opbouw spoelbak voor iedere keuken

Reginox staat voor kwaliteit, vakmanschap en maatwerk. Daarnaast bieden wij bij Reginox een uitgebreide collectie opbouw spoelbakken. Doordat wij de productie van onze opbouw spoelbakken in eigen beheer hebben en van A tot Z inzichtelijk hebben, kunnen wij de kwaliteit garanderen. Van een zwarte opbouw spoelbak tot een opbouw spoelbak voor in de keuken, bij ons is het allemaal te vinden. De opbouw spoelbak van Reginox.nl is meer dan alleen een functioneel onderdeel van een keuken. Het is een meesterwerk van vakmanschap. Ieder aspect van de productie en het gebruikte materiaal tot de uiteindelijke afwerking van de opbouw spoelbak, wordt met zorg en precisie uitgevoerd. Daarnaast willen wij onze producten continue door ontwikkelen om daardoor steeds betere producten af te leveren aan onze klanten. Daarmee streven wij naar topkwaliteit en willen wij ongeëvenaarde kwaliteitsproducten blijven creëren.

Diverse voordelen van de Reginox opbouw spoelbak

Onze opbouw spoelbak is makkelijk te monteren in de keuken. Door het maken van een uitsparing in het keukenblad, kan de spoelbak eenvoudig in het werkblad gemonteerd worden. Daarnaast bieden wij veel opbouw spoelbakken van roestvrij staal (RVS) aan. De RVS opbouw spoelbakken zijn enorm populair doordat de spoelbak duurzaam is, maar ook een tijdloze stijl heeft. Ook zijn vrijwel iedere opbouw spoelbakken bestand tegen corrosie, hitte en vocht. Daardoor zijn ze geschikt voor intensief gebruik en met goed onderhoud zal er vrijwel geen gebruik sporen zichtbaar zijn. Ook voegt het strakke ontwerp van de opbouw spoelbak gegarandeerd stijl en elegantie toe aan iedere keukenopstelling.

De verschillende opbouw spoelbakken van Reginox zijn verkrijgbaar in diverse kleuropties. Naast de klassieke uitstraling van roestvrij staal, kan men tevens uit bijvoorbeeld graniet kiezen. Bekijk ons assortiment opbouw spoelbakken op onze website. 

Waarom kiezen voor een opbouw spoelbak?

Een RVS opbouw spoelbak van Reginox is door de unieke kwaliteit en goed onderhoud in de meeste gevallen hittebestendig. Daarnaast is de opbouw spoelbak gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch. Doordat een opbouw spoelbak ‘op’ het werkblad wordt geïnstalleerd, is de montage van de spoelbak vaak snel te doen. Nadat de opbouw spoelbak is geïnstalleerd ziet de keuken er netjes, strak en gestroomlijnd uit. Daarmee draagt de opbouw spoelbak bij aan een prachtige en moderne uitstraling van jouw keuken.

Toch niet overtuigd dat een opbouw spoelbak binnen jouw interieur past? Dan kan Reginox ook nog andere inbouwmethodes aanbieden. Bekijk daarom eens onze vlakbouw spoelbak of kies voor een onderbouw spoelbak. Ook met deze methodes kan de spoelbak mooi verwerkt worden in het keukenblad.

Vragen over onze assortiment? Neem contact op!

Naast de opbouw spoelbak bieden wij ook diverse accessoires aan, waarmee wij jouw keuken direct af kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan: kranen of rvs werkbladen. Heb je vragen over opbouw spoelbakken of andere keukenaccessoires die we aanbieden op onze website? Of wil je juist advies ontvangen over de te maken keuze? Onze specialisten helpen je graag verder en hebben uitgebreide kennis en ervaring over het assortiment, waardoor ze je gegarandeerd kunnen voorzien van deskundig advies! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij streven naar kwaliteit en een topservice, zodat iedereen kan genieten van een functionele en stijlvolle keuken waar ze jarenlang gebruik van kunnen maken.

Download catalogus

Benieuwd naar ons volledige assortiment? 

Bekijk de meest actuele catalogus!


Inspiratie

Wij publiceren met regelmaat nieuw beeldmateriaal als inspiratiebron.