TERUGBLIK 
KÜCHENMEILE 
2023

25 september 2023

Twee locaties om ons te ontdekken!

Vorig jaar stonden wij voor het eerst met een spliksplinternieuwe stand op Area30. De reacties waren unaniem positief! Daarom was het een snel uitgemaakte zaak om dit jaar wederom naar Area30 te gaan met een nieuwe, grotere stand. Daarnaast kregen wij de kans om óók te staan op het historisch landgoed Gut Böckel. Dus twee locaties om ons vakmanschap te tonen. 

Rvs werkbladen
We hebben verschillende noviteiten getoond op onze beide stands. Een aantal populaire producten uit het A-assortiment spoelbakken, kranen en rvs werkbladen werden tentoon gesteld. De kwaliteit waarmee onze producten zich onderscheiden was op tal van manieren te ervaren. Door alle enthousiaste reacties op onze luxe én standaard rvs werkbladen hebben we ervoor gekozen deze uitgebreid te presenteren. Prachtige voorbeelden en stalen waren beschikbaar zodat bezoekers uitgebreid geïnformeerd konden worden. Bovendien hadden we de rvs werkbladen in het meubilair van onze stands verwerkt.

New York
Denken we aan de stad New York, dan komen de woorden stijl, luxe en comfort naar boven. En precies die kenmerken geven we aan onze spoelbakken van de gelijknamige lijn. We toonden op Area30 en Gut Böckel met trots de New York Slim, een waardevolle aanvulling in de familie. Deze is voorzien van een extra dunne rand waardoor optisch een prachtig resultaat ontstaat in de keuken. Omdat de spoelbak diepgetrokken wordt uit één enkel stuk rvs zijn er geen las- of vouwnaden. Het resultaat: een superstrakke spoelbak. Tijdens de Küchenmeile was de New York Slim te bewonderen in 50x40 formaat.

Spoelbak én kraan
En ook een tweede nieuwkomer in de New York familie is het vermelden waard. Het gaat om de New York 34x40 tapwing, een spoelbak met daaraan vast een kranenbank. Hierop kan de kraan en eventueel ook een pop-up of zeepdispenser direct worden geïnstalleerd zonder dat er een extra gat moet worden gemaakt in het werkblad. De ril in de kranenbank voorkomt bovendien dat het water in contact komt met het werkblad. De vormgeving sluit mooi aan bij de strakke vormgeving van alle andere New York spoelbakken. Onze New York tapwing met radius 10mm is voorzien van een diepgetrokken comfort afvoerset en een design overloop. Deze luxe spoelbak past bij alle materialen werkbladen en kan als vlakbouw of vlakopbouw worden geïnstalleerd. 

Granieten lijn
Ook onze granieten spoelbakken serie wordt aangevuld met nieuwe lijnen. De Paris en Lyon. Waarbij de Paris in verschillende afmetingen en kleuren te verkrijgen is. Zowel in enkele als dubbele spoelbakken en de bekende kleuren. 

Kortom, wij kijken positief terug op onze deelname aan de Küchenmeile 2023 en zien iedereen graag weer terug bij de volgende editie.