VERAVENT
WINT
DISTRIBUTOR AWARD 2021

23 december 2021

Afgelopen 16 december '21 hebben we de ‘Distributor of the Year’ award uitgereikt.
De ‘Distributor of the Year’ award wordt jaarlijks in december uitgereikt, waarbij wij onze (export) klant speciaal bedanken voor een topjaar.
De verantwoordelijke salesmanager zet deze klant in het zonnetje met, onder andere, een prachtige award. De prijs is dit jaar gegaan naar een van onze Spaanse klanten; Veravent, gevestigd in Granollers vlakbij Barcelona. Met een groei van bijna €260.000,- en een gezonde marge, mag 2021 ondanks alle Covid-omstandigheden voor zowel Reginox als Veravent een succes worden genoemd. Ook hun activiteit op social media, hun evenementen met Consentino en andere merken in het hogere segment (te noemen Schock, Novy, Naber en Ilve) hebben hieraan bijgedragen. Daarnaast moet worden aangegeven dat ze niet met ons hele assortiment werken maar ‘slechts’ met alle New York modellen inclusief de nieuwe PVD-bakken, de Regi-Color lijn en enkele kranen. Eigenaar Ferran Jiménez nam de prijs in ontvangst samen met sales manager Manel Retamero en waren aangenaam verrast.

OVER 
VERAVENT

over Veravent 

Exclusief distributeur van de merken Falmec, Schock, Gessi, Veravent Inox, Systemceram, Dunavox, Asko, PITT cooking, Ilve, Naber en MGS.