LEERLING
MECHATRONICA

Standplaats: Rijssen 

Met ingang van het komende schooljaar (2024-2025) verwelkomen wij graag een enthousiaste leerling voor onze afdeling Technische Dienst! 

Binnen het familiebedrijf Reginox in Rijssen wordt met veel passie gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van spoelbakken en werkbladen. Als leerling werk je volledig mee in een klein en enthousiast team met (storings- en onderhouds)monteurs.

Wij vinden het belangrijk dat je:

  • Gemotiveerd en positief ingesteld bent
  • Leergierig en nieuwsgierig bent
  • Technisch inzicht hebt
  • Kunt samenwerken met collega’s

Wat maakt een stageplek bij Reginox leuk?

Werken bij Reginox is werken in een mensgerichte organisatie waarin hard wordt gewerkt, maar altijd ruimte is voor plezier en aandacht voor jou als persoon. Dit geldt ook voor onze stagiairs en leerlingen, die bij Reginox worden gezien als “eigen” collega’s! Reginox doet veel op het gebied van gezondheid & vitaliteit; vanuit “Reginox in Beweging” worden sportactiviteiten georganiseerd en er is iedere dag vers fruit beschikbaar! Tot slot organiseren wij regelmatig leuke activiteiten, zoals spelavonden en vrijdagmiddagborrels.  

Heb je interesse?

Als je behoefte hebt aan meer informatie, neem dan contact op met Hans Brandwagt (Hoofd Technische Dienst), bereikbaar via 06 518 44 562. Als je een stage bij Reginox ziet zitten, stuur dan je reactie naar werkenbij@reginox.com, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!