Medewerker
VERKOOP BINNENDIENST (B2B)

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Verkoop Binnendienst (B2B)

Onze verkoop binnendienst is een belangrijke schakel in onze organisatie en zorgt ervoor dat onze klanten zich gehoord voelen en dat hun vragen en behoeftes professioneel worden opgepakt en afgehandeld. Op deze afdeling zoeken wij een enthousiaste collega die met zijn of haar klantgerichte, administratieve en/of servicegerichte talenten het team komt versterken. 

Onze uitdagingen, jouw talenten

Als medewerker verkoop binnendienst bij Reginox hoef jij je geen dag te vervelen. De collega’s van de verkoop binnendienst zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dit zijn met name bedrijven in de keukenindustrie en in een enkel geval ook consumenten. De afdeling houdt zich bezig met het adviseren van klanten, het maken en opvolgen van offertes en het aannemen, verwerken en opvolgen van orders. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het maken van creditnota’s en bewaken van debiteuren. Daarnaast ondersteunen zij het salesteam met diverse werkzaamheden, zoals het versturen van mailingen. 

We hebben geen lijst met eisen waar onze nieuwe collega aan moet voldoen, maar zijn benieuwd welke talenten jij meebrengt! Wellicht zie jij jezelf in de volle breedte op de verschillende taakgebieden werken of ligt jouw voorkeur bij een meer afgebakende functie, alle kansen liggen open. Laat ons weten van welke taken jij het meest blij wordt, dan kunnen we samen bespreken hoe dit in te passen is. 

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Denk jij jouw talenten goed kwijt te kunnen op onze verkoop binnendienst en daarmee van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie en onze klanten, dan horen wij dat graag! We kijken ernaar uit om te ontdekken welke talenten jij hebt om bij te dragen aan het succes van Reginox. Graag ontvangen wij je reactie via werken@reginox.com. Als er vragen zijn over de vacature of de sollicitatie procedure kun je terecht bij onze HR afdeling (0548-535 635).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.