Werken bij Reginox

Key Accountmanager Zuid-Nederland

Als Key Accountmanager Zuid-Nederland ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen, waaronder de ontwikkeling van toegewezen accounts in het zuidelijk deel van Nederland. Je bent hét gezicht van Reginox en weet precies waar er kansen liggen om deze samen met de klant te verzilveren. Breng jij ons verder in deze regio? Bekijk de vacature!


HR Adviseur

Wil jij jouw kennis en ervaring op het gebied van HR- (ontwikkel) thema’s en organisatievraagstukken met ons delen en heb je zin om samen met onze huidige HR Adviseur de organisatie op een professionele wijze te ondersteunen en verder te ontwikkelen? Bekijk de vacature!


Afstudeeronderzoek verpakkingen 

Ben jij op zoek naar een leuk en uitdagend afstudeeronderzoek? Wil jij ons meehelpen om te komen tot een verbeterslag in onze verpakkingen? Kom dan afstuderen bij Reginox! Bekijk de vacature!

Productiepersoneel         

Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar gemotiveerd en enthousiast productiepersoneel. Ben jij of ken jij deze persoon, maak dan vrijblijvend een afspraak.

We zijn op zoek naar:

  • Magazijnmedewerkers – dagdienst / in bezit van geldig heftruck certificaat
  • Productiemedewerkers – werkzaam in 2 ploegen / enige technische kennis is een must

Kom jij ons versterken? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak met onze HR-afdeling. Mail je CV naar werken@reginox.com

 

Werken bij Ter Steege Groep

Eventueel kunt u ook een kijkje nemen bij werken bij Ter Steege Groep.